Verzendtijd

Wij houden rekening met een verzendtijd van 1 tot 2 werkdagen. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo snel mogelijk naar jou te verzenden!

PostNL zorgt ervoor dat jouw pakketje met Nanoblocks veilig bij jouw voordeur terecht worden afgeleverd. Wanneer wij de pakketjes hebben afgegeven bij PostNL, zal je van ons via de mail een Track&Trace code ontvangen. Hiermee kan je gemakkelijk online jouw pakket met de nanoblocks volgen. Op de dag van bezorging informeert PostNL tot op 1 uur nauwkeurig hoe laat de bezorger bij jou aan de deur staat. 

Verzendkosten

Nanoblockworld hanteert de volgende verzendtarieven:

Wanneer je bestellingen boven de €50.-  bedraagt verzenden wij jouw pakketten gratis.
Voor bestellingen t/m €49,99 rekenen wij €4,99 aan verzendkosten.
Wij kunnen op aanvraag ook bestellingen naar België verzenden hou dan rekening met verzendkosten van €11,99. Bij bestellingen vanaf €100,- kunnen wij de verzending gratis voor u verzorgen.

nanoblockworld

Nanoblockworld verzending

Nanoblockworld werkt voor het verzenden van jullie pakketten samen met PostNL. PostNL is leider als het gaat om innovaties. Constant zoeken zij naar digitale mogelijkheden en innovaties om het iedereen gemakkelijker te maken. Dit heeft geresulteerd in digitale services waarmee zij transparantie en flexibiliteit kunnen bieden. Zo kan jij als consument met je Track&Trace code nauwkeurig zien hoeveel pakketten er nog afgeleverd moeten worden totdat die van jou aan de beurt is.