Heeft u een klacht

Wij willen graag horen wat voor klachten u heeft, zodat we dat in de toekomst kunnen aanpassen.  

Help ons te verbeteren door uw klacht/opmerking met ons te delen via het hiernaast staande klachtenformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u proberen op te nemen.
Indien het gaat over een product en uw aankoop is ontvangen in de afgelopen 14 dagen, dan mag u er ook voor kiezen het product terug te sturen. Klik hier indien u uw product wilt terugsturen. 

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@nanoblockworld.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Klachtenformulier