FAQ

 • Welke betaalmethodes bieden jullie aan?

  Er kan op NanoblockWorld betaald worden via: iDEAL, PayPal en Mastercard. Dit zijn op dit moment de enige betaalopties op NanoblockWorld. 

 • Wat zijn de verzendkosten?

  Bij Nanoblockworld bieden wij gratis verzendingen aan voor alle bestellingen boven de €50,-. Wanneer uw bestelling minder dan €50,- bedraagt, brengen wij €4,99 in rekening voor het verzenden van uw producten.

 • Kan ik mijn pakketje retourneren?

  Natuurlijk kan het een keer zo zijn dat het aangeschafte product bij aankomst niet aan uw verwachtingen voldoen. U kunt in dit geval binnen 14 dagen na ontvangst de producten met retourformulier aan ons retourneren. Hier zitten wel een aantal voorwaarden aan vast, deze kunt u terug vinden op onze pagina met retourvoorwaarden.

 • Wanneer komt mijn order aan?

  De verzendtijd bedraagt tussen de 1-4 werkdagen, afhankelijk van de tijdstip van bestellen en de drukte die er bij ons en onze vervoerder op dat moment is. 

  Je bestelling kunt dus wanneer alles meezit de volgende dag bij u aan de deur bezorgt worden, maar bij drukte kan dat ook wat langer duren, maar uiterlijk binnen 4 werkdagen. 

  Heeft u toch nog vragen over uw order dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij streven er naar om u zo snel mogelijk te woord te staan.

 • Waarom heb ik mijn bestelling niet volledig ontvangen?

  Het kan zijn dat we de bestelling onder bepaalde omstandigheden apart verzenden. Maar ondanks dat we echt ons best doen om zo min mogelijk fouten te maken, kan het toch voorkomen dat we iets over het hoofd zien. 

  Dus heeft u uw volledige bestelling nog niet ontvangen binnen 4 werkdagen? Dan raden wij u aan om via het contactformulier even met ons in contact te komen.

 • Wanneer is een product weer op voorraad?

  Wij doen ons best om altijd genoeg voorraad achter handen te houden. Helaas kan niet altijd voorkomen worden dat een product uit voorraad raakt. Bijvoorbeeld wanneer er onverwachts een grote bestelling geplaatst wordt. Wij zullen er dan zo snel mogelijk voor proberen te zorgen de voorraad weer aan te vullen. 

 • Hebben jullie een fysieke winkel?

  Momenteel verkopen we onze producten alleen online of aan derde partij handelaren. Voor verdere updates kunt u ons altijd volgen op instagram: @NanoblockWorldnl.

  Bent u een handelaar en wilt u onze nanoblocks in uw winkel verkopen? Dan komen wij graag met u in contact via ons contactformulier.

 • Van welke vervoerder(s) maken jullie gebruik?

  Wij versturen onze bestellingen alleen via DPD wij proberen alle producten die vóór 23:59 besteld worden de volgende ochtend te versturen. Na verzending krijgen jullie van ons een mail met jullie Track&Trace code waarmee je je bestelling nauwkeurig kunt volgen. De bestelling komt binnen 1-4 werkdagen bij u in huis.

Contact

Voor vragen of klachten kunt u het hier onderstaande contactformulier invullen. Wij zullen ons uiterste best doen om zo snel mogelijk uw vraag of klacht te beantwoorden.

E-mail: info@nanoblockworld.nl
Nummer: 06-10624140 (Whatsapp only)
Vestigingsadres: 1e Octaviolaan 23, 2909RB Capelle aan den Ijssel (geen bezoekadres)