Betaalmogelijkheden

Makkelijk en veilig betalen op nanoblockworld!

Betaalmogelijkhden
100
iDEAL

iDEAL is één van de veiligste en snelste methode om te betalen. Nadat u uw producten in uw winkelmand heeft gestopt kunt u ervoor kiezen uw betaling via iDeal te doen. Nadat uw uw betaling succesvol heeft uitgevoerd, ontvangen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Zo kunnen wij direct overgaan tot leveren om de levertijden zo kort mogelijk te houden voor u. 

Met Mastercard kunt u met een gerust hart uw online aankopen met uw creditcard afrekenen. Nadat u uw producten heeft uitgekozen en kiest om de betaling via Mastercard te doen, krijgen wij direct een bevestiging hiervan wanneer betaling akkoord is. Zo kunnen wij direct aan de slag gaan om u bestelling voor u klaar te maken.

Met Paypal kunt u zorgeloos uw online aankopen ook makkelijk online afrekenen. Nadat u uw producten heeft uitgekozen en heeft gekozen om de betaling via Paypal te doen, krijgen wij direct een bevestiging dat de betaling akkoord is. Wij gaan direct over tot leveren om de levertijden zo kort mogelijk te houden voor u.