Over ons

Bedankt voor het bezoeken van onze website, wij zijn NanoblocksWorld. NanoblockWorld is opgezet door 3 jonge en enthousiaste ondernemers die naast hun studie een nieuwe uitdaging aan zijn gegaan. Met NanoblockWorld hebben wij dus onze eerste stap gezet naar onze grote ambities. Wij proberen met ons enthousiasme en leergierigheid de beste service te bieden, tegelijkertijd werken we hard aan het verbeteren en uitbreiden van onze services.

Nanoblocks, wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Nanoblocks zijn van origine ontstaan in Tokyo door het bedrijf Kawada. De Nanoblocks van Kawada werden razend snel razend populair in haar land van herkomst en waren al snel te vinden in 31 verschillende landen over de wereld. Met een afmeting van soms maar 4x4x5mm zijn ze soms een enorme uitdaging om in elkaar te zetten, en wie houdt er nou niet van een uitdaging?

Daarom kwamen er ook al snel uit verschillende hoeken concurrentie bij. Door het ontstaan van concurrentie ontstond er voor de consument een breder assortiment aan bouwsets en thema’s uit Nanoblocks. Dit willen wij graag met jullie delen.

Ben jij geïnteresseerd in ons of een van onze producten/services? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen via onze contactformulier. Wil jij ook Nanoblocks verkopen bijvoorbeeld online of in je eigen fysieke winkel? Met ons brede buitenlandse netwerk kunnen wij u hieraan helpen voor scherpe prijzen.

 Contactgegevens

Nanoblockworld
Eerste Octaviolaan, 23 2909rb Capelle aan den IJssel Nederland T (061) 062-4140 E info@nanoblockworld.nl

Contactpersoon voor privacyzaken
Sander Hu & Pei-Yu Zheng 

KVK-nummer: 78711215
Btw nr: NL861503533B01

Volg ons op social media

Wil je up-to-date blijven met alle ontwikkelingen bij NanoblockWorld? Zoals wanneer we een nieuw assortiment hebben, of wanneer er giveaways zijn? volg ons dan snel op onze social media accounts!